Partycentrum De Molen beschikt over een warme, enigzins oud/bruin, ingerichte feestzaal met een maximale capaciteit van 250 personen.

De zaal beschikt over een inpandig podium van 4 x 8 meter waarop de meeste bands en diskjockeys probleemloos hun apparatuur en mensen kunnen plaatsen.
Evenals het café is ook de zaal voorzien van een computergestuurde licht- en geluidsinstallatie die uw feest ook echt tot een super feest kunnen maken.
De temperatuur wordt ook hier geregeld door een gigantische klimaatregeling met airconditioning zodat het ook bij grote drukte aangenaam vertoeven is.

De zaal beschikt over een aparte tussenzaal waarin naar wens uw eten behorende bij uw besproken arrangement wordt opgediend om zo enigzins afgeschermd van de drukte geheel tot zijn recht te komen.

Geheel naar uw behoefte wordt de zaal ingericht en aangekleed zodat u zowel met 50, als met 250 personen een gezellige lokatie aantreft waar het prima vertoeven is, en u uw gasten in een heerlijke relaxte sfeer kunt ontvangen om hun een leuke avond te bieden. Ook in onze zaal is er de mogelijkheid om een themafeest bespreken!
Natuurlijk zorgt ons vakbekwaam personeel ervoor dat het aan eten en drinken niets ontbreekt!