Café

Een modern oud/bruin ingericht café met een warme uitstraling, wordt in het weekend (vrijdag, zaterdag, en zondagmiddag) gebruikt voor het geven van besloten feesten en partijen tot maximaal 125 personen. bar fg
Heeft u een verjaardag, uw trouwdag, een jubileum, of zo maar iets te vieren, dan is dit de plek bij uitstek om dit tot een geslaagd feest te maken.

Het café beschikt over een kwalitatief hoogstaande computergestuurde geluidsinstallatie waar het draaien van “achtergrondmuziek” vanzelfsprekend tot de mogelijkheden behoord. Ook advies over een eventueel extra te boeken discotheek of band ter verhoging van de feestvreugde is natuurlijk mogelijk.
Het volledig in de grond verzinkbare biljart laat een mooie dansvloer achter met een leuke lichtshow erboven zodat uw feest als de tijd gekomen is echt los kan gaan.
Tevens is het café voorzien van een geavanceerde climate-control installatie die samen met de enorme afzuiging en temperatuur gestuurde inblaas zorgt dat elk kwartier de lucht geheel wordt ververst waardoor de luchtkwaliteit en temperatuur op een voor u aangenaam peil blijft.

In de hoek is een professionele barbeque ingebouwd waarboven een prima afzuiging zodat u niks merkt van de bakluchtjes en toch de ongedwongenheid van het barbequen blijft behouden. Achter deze barbeque staat onze kok om allerlei vlees- en of vissoorten voor u te bereiden zodat u geen wachtijden heeft en alleen maar hoeft op te scheppen om te kunnen genieten van de aangeboden gerechten.
Natuurlijk zijn ook de andere aangeboden arrangementen te boeken in ons café!