Borrelbuffet Windmolen

Avond van 20.00- 01.00

Prijs  € 34.95 p.p.

U wordt ontvangen in een warm oudbruin ingericht café of een sfeervol verlichte ruime zaal, beiden voorzien van climate-controle met airconditioning en prima afzuiginstallatie om de naar uw wensen beoogde sfeer te kunnen maken.

Beide ruimtes zijn tevens voorzien van een computergestuurde geluidsinstallatie alwaar het draaien van uw favoriete achtergrondmuziek vanzelfsprekend tot de mogelijkheden behoort.

Ontvangst:

Koffie, thee, of een ander lekker aperitiefje met de volgende keuze mogelijkheden:

  •     Assortiment van diverse gebakjes uitgeserveerd op tafel
  •     Petit four of roomsoesjes met bonbons op etagères op tafel
  •     Een vlaaienbuffet, diverse verschillende soorten Limburgse Vlaaien
  •     = doorgeven naar welke keuze uw voorkeur uitgaat

Op de sfeervol aangeklede tafels staat een mix van pinda’s, en borrelnootjes.

 

Gehele avond:

Vrij drinken van alle in onze zaak aanwezige dranken, inclusief sterke drank, wijnen, mixdranken, likeuren etc.

( excl. Bladen met borreltjes, shots, ect.)

De bediening gebeurd op basis van ’bijzetten’’, glas bijna leeg is weer vol door gerenommeerde obers die door hun meestal jarenlange ervaring snel doorhebben wat uw favoriete drankje voor deze avond zal zijn.

Windmolen Borrelbuffet:

Ons inmiddels befaamde Borrelbuffet Windmolen. Een 3 uur durende presentatie van ruim 40 verschillende gerechtjes in buffetvorm opgesteld, men kan de gehele avond gebruik maken van dit hapjesbuffet dat steeds zal worden  aangevuld met verse nieuwe hapjes.

( Vraag naar de actuele lijst met gerechten van het Windmolen borrelbuffet).

 

 

*K = koud gerecht

*W = warm gerecht

* W 100> = warm gerecht toegevoeging meer als 100 personen.

 

Ingredienten: Ruim 40 verschillende opgediende gerechten

  • *K          Papyrusbootjes met opgemaakte minislaatjes
  • *K          Diverse salades ( zalm, crab, tonijn, kipsaté, eier, etc.)
  • *K          Wraps gevuld met zalm en mosterd-dille saus
  • *K          Wraps gevuld met crabstukjes en rucolasla
  • *K          Fruitsalade van vers gesneden fruit
  • *K          Opgemaakte fruitschaal met vers fruit
  • *K          Schaal met diverse soorten zoetzure snacks
  • *K          Nieuwe haring met vers gesnipperde uitjes
  • *K          Schaal met rolmopsstukjes
  • *K          Mini garnalencoctailtjes op spiegels gepresenteerd
  • *K          Opgemaakte schaal met crabcoctailtjes in het groen
  • *K          Schaal met diverse soorten Indische balletjes’
  • *K          Diverse soorten tapenades
  • *K          Verschillende soorten olijven
  • *K          Puntzakjes met Rauwe ham met roomkaas en pijnboompitten
  • *K          Zongedroogde tomaatjes
  • *K          Meloen met rauwe ham prikkertjes
  • *K          Paprika’s gevuld met roomkaas
  • *K          Fetakaas in olijfolie
  • *K          Diverse stokbrood assortiment met kruidenboter
  • *K          diverse toast assortiment
  • *K          Diverse soorten Franse kazen met vijgenmarmelade
  • *K          Diverse soorten paté met bosvruchten chutney
  • *K          Diverse zoete hapjes als nagerecht
  • *K          Toast van knoflook en tomatenbroodjes
  • *W         Saté Ajam met een pikante satésaus
  • *W         Heerlijke gegrilde en gemarineerde spareribstukjes
  • *W         Minipasteitjes met een romige ragout
  • *W         Warme gegrilde en gekruide kippendots
  • *W 100> Gebakken gamba’s in knoflooksaus

 

 

*K = koud gerecht

*W = warm gerecht

 

Ingredienten: Ruim 40 verschillende opgediende gerechten

  • *K          Papyrusbootjes met opgemaakte minislaatjes
  • *K          Diverse salades ( zalm, crab, tonijn, kipsaté, eier, etc.)
  • *K          Wraps gevuld met zalm en mosterd-dille saus
  • *K          Wraps gevuld met crabstukjes en rucolasla
  • *K          Fruitsalade van vers gesneden fruit
  • *K          Nieuwe haring met vers gesnipperde uitjes
  • *K          Schaal met rolmopsstukjes
  • *K          Mini garnalencoctailtjes op spiegels gepresenteerd
  • *K          Opgemaakte schaal met crabcoctailtjes
  • *K          Schaal met diverse soorten Indische balletjes’
  • *K          Diverse soorten tapenades
  • *K          Verschillende soorten olijven
  • *K          Puntzakjes met Rauwe ham met roomkaas en pijnboompitten
  • *K          Zongedroogde tomaatjes
  • *K          Meloen met rauwe ham prikkertjes
  • *K          Paprika’s gevuld met roomkaas
  • *K          Fetakaas in olijfolie
  • *K          Diverse stokbrood assortiment met kruidenboter
  • *K          diverse toast assortiment
  • *K          Diverse soorten Franse kazen
  • *K          Diverse soorten paté
  • *K          Diverse zoete hapjes als nagerecht
  • *K          Toast van knoflook en tomatenbroodjes
  • *W         Saté Ajam met een pikante satésaus
  • *W         Heerlijke gegrilde en gemarineerde spareribstukjes
  • *W         Minipasteitjes met een romige ragout
  • *W         Warme gegrilde en gekruide kippendots